Ouddorp aan Zee
De natuurrijke badplaats Ouddorp aan Zee heeft voor elk wat wils. Het is de perfecte locatie voor watersporters, fietsers, wandelaars, strand- en natuurliefhebbers. U zult zich nauwelijks kunnen voorstellen dat u zich op een steenworp afstand van de randstad bevindt. Het gezellige centrum van Ouddorp biedt voldoende mogelijkheden om te shoppen en heerlijk culinair te genieten.  Ouddorp heeft een kustlijn van meer dan 25 kilometer. Een lang en uitgestrekt strand vindt u langs de Noordzeekust, aan de zuidzijde van het dorp ligt het Grevelingenmeer, een schoon zoutwater meer.

Brouwersdam
De Brouwersdam staat bekend als dé surfhotspot van Nederland.De 6 kilometer lange Brouwersdam scheidt de Noordzee en de Grevelingen van elkaar. Beide zijden bieden fantastische mogelijkheden voor watersporters. Denk bijvoorbeeld aan wind- en kitesurfen of zeilen. Ook sportvissen, kanoën en duiken zijn hier zeer populair. Blijft u liever op het droge? Dan is het alleen al geweldig om alle activiteiten te aanschouwen vanaf een van de vele beachclubs die het strand en de dam rijk zijn.

Goeree-Overflakkee
Goeree-Overflakkee is een prachtig groen eiland gelegen onder de rook van Rotterdam en ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.
Hier vindt u kilometers lange stranden en polders met schitterende vergezichten. Geniet van de pitoreske en historische dorpjes en kom heerlijk tot rust.

 

Omgeving