Recreatiepark De Klepperstee biedt u toeristische kampeerplaatsen met uitstekende faciliteiten. Uw kampeervakantie zal een waar succes zijn. Ons park beschikt ook over seizoensplaatsen en vaste staanplaatsen voor caravans. En dit allemaal op maar 600 meter van het mooie Noordzeestrand!

Kampeervelden
De kampeervelden zijn ruim opgezet en bieden mooie kampeerplaatsen voor zowel tent als caravan. Op alle velden, behalve het auto vrije veld Witte Huus, kunt u uw auto bij de staanplaats parkeren. Wilt u back to basic of kiest u liever voor glamping? Op Recreatiepark De Klepperstee is het allemaal mogelijk. Het park beschikt over kampeerplaatsen zonder stroom en ruime Comfortplaatsen met privé sanitair. Kamperen met uw hond is mogelijk op ons speciale hondenveld 'De Zeehond'!

Camperplaatsen
De Klepperstee beschikt over een Drive-in Camperpark. Via een automatisch check-in systeem kunt u 24 uur per dag, gedurende het gehele jaar terecht op één van onze ruime camperplaatsen. Uw hond is hier van harte welkom. Ons camperpark ligt slechts op enkele minuten rijden van het watersport paradijs De Brouwersdam, met aan de ene zijde de Noordzee en aan de andere het Grevelingenmeer. Mocht het Camperpark onverhoopt volgeboekt zijn, dan bent u van harte welkom op De Klepperstee zelf. U kunt kiezen uit een Longstay camperplaats of een Shortstay camperplaats.  

Vaste plekken en seizoensplaatsen
We hebben ook mogelijkheden om voor een langere periode op ons Recreatiepark te verblijven. Er zijn vaste plaatsen met stacaravans, waarvan een aantal velden al beschikken over vaste gasaansluiting, zodat u ook in de winter kunt genieten van ons mooie eiland. De seizoensplaatsen bieden u de mogelijkheid om uw caravan van april tot eind oktober te laten staan en zo vaak te komen genieten van uw kampeerplaats als u wilt.

Maak hier een boeking!

Kampeerplaatsen