Wij proberen uw verblijf op Recreatiepark De Klepperstee zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden wij u diverse fijne voorzieningen aan.

Vakantiewinkel De Wit
Supermarkt De Wit beschikt over een breed assortiment aan levensmiddelen, speelgoeden campingmateriaal. Elke ochtend vindt u hier verse broodjes en vers geperste jus d'orange! Ook is het mogelijk om (elektrische) fietsen te huren om de prachtige omgeving van Ouddorp aan Zee te verkennen.

Café Bee & Zo
Bij café Bee & Zo kunt u heerlijk genieten van een hapje en drankje.
Heeft u geen zin om te koken? Geen probleem! Bij de snackbar van café Bee & Zo kunt u terecht voor een variatie aan lekkere snacks. Eveneens is er een kleine kaart met onder andere verse broodjes en plate service. Tijdens het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd voor zowel de jonge als oudere gasten.

Animatieteam
Tijdens de schoolvakanties en weekenden verzorgt het recreatieteam een zeer uitgebreid recreatieprogramma voor alle leeftijden. Iedere week kunnen de kinderen genieten van een ander thema. Kom gezellig naar het theater en maak de mooiste creaties tijdens de knutselochtenden. We gaan braakballen pluizen en korren op het strand en natuurlijk mogen de kinderen ook deelnemen aan de talentenshow. Je zult het
bijna niet geloven, maar dit is nog maar een kleine greep uit alle activiteiten die georganiseerd worden! Klik hier voor ons uitgebreide animatieprogramma.

Wifi
Op de kampeerplaatsen biedt De Klepperstee gratis draadloos internet aan. Bij de receptie kunt u kosteloos een gebruikersnaam en wachtwoord opvragen. 
Op onze jaarplaatsen is een beperkte dekking qua draadloos internet, maar na aanschaf van een kabelmodem kan men op alle plaatsen gebruik maken van internet via de TV-kabel. Alle apparatuur thuis gelaten? Kom dan naar de receptie, hier kunt u gratis gebruik maken van onze computer!

 

Faciliteiten